Hol lehet utánanézni, hogy a Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon mikor közlekedik kerékpárszállításra alkalmas kocsi?
Eddig három alkalommal szállítottam így bringát, és mindig pórul jártam, a kerékpáros vagont nem továbbító Fecskén lehetetlen, XX. századi körülmények között voltam kénytelen vinni a biciklit.
Valamelyik nap Rakamaznál viszont láttam egy vonatot, amiben volt szállítókocsi.
Elméletileg az elvirán jelzi egy bicikli piktogrammal, ha van kijelölt biciklihely az adott járaton.
Így van, a mavcsoport.hu oldalon tudsz utánanézni, a találatoknál mutatja, ha van bringaszállító. Nyilván van olyan, hogy operatív okokból mégis elmarad a bringaszállításra alkalmas kocsi, olyankor pakolod fel az első vagy utolsó peronra.
Miskolcról 7:28, vissza 19:26 az egyetlen olyan vonat indulási ideje , amelyben van kerékpárszállító kocsi.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Hihetetlen, hogy 2019-ben még itt tartunk...Tiszta Románia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!