Budapest - Nyíregyháza viszonylatban érdemes lenne kipróbálni a vonatpótlót?
Régen mindig a keletiből mentem, de mióta vágányzár van, a Nyugatira vagyok kényszerülve. Szinte mindig van valami probléma, 15-20 perces késés átlagban, a Keleti felé szerintem sokkal megbízhatóbban járnak a vonatok.
Most nézem a MÁV oldalán, hogy a keletis pótlóbuszozás kemény 9 perccel hosszabb a nyugatis szopásnál menetrend szerint. Viszont cserébe sokkal kényelmesebben utazhatok, mert gondolom a Hatvan - Nyíregyháza IC-k még a szokásosnál is kihasználatlanabbak, a pótlóbuszokon meg mindenkinek van ülőhelye.
Szerintetek megéri pótlóbuszozni? Mert ha még egyszer 20 percet állunk Kabánál én felvágom az ereim...
Kérdező, nem tudom, figyelted-e az elmúlt napok híreit. Az M3-as érintett szakaszán két, komoly dugókat okozó incidens is volt, az egyik mellesleg pont a Kaba környéki felfordulással egy időben.
Az biztos, hogy kényelmesebben tudsz utazni Hatvanon át, hiszen sokakat eltántorít az àtszállás, de azért van benne egy olyan kockázat, hogy ha késik a busz, az IC-t elküldik Hatvanból nélküled.
Én biztos vagyok benne, hogy az IC bevárja a buszt.
Kedd délután 1-kor csak nem fog beállni az M3-as.
"Mert ha még egyszer 20 percet állunk Kabánál én felvágom az ereim..."
Húú de durva b..meg. Felénk a 20 perces várakozást torlódásnak hívják.
Múltkor 45-öt álltunk, nem 20-at :D
Általában ilyen 10-15 perces késéssel megússzuk.
Na a következőt csináltam:
- Budapest-Nyíregyháza: Nyugatiból, végig, kivételesen 0 perc késéssel, nem voltak túl sokan
- Nyíregyháza-Budapest: Vonatozás Hatvanig (szinte üres), utána vonatpótló, ami negyed órával előbb ért be a kiírtnál és talán még kényelmesebb is volt, mint a vonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!