Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki utazott már a Pozsony-H...

Valaki utazott már a Pozsony-Homonna éjszakai járaton?

Figyelt kérdés

Kerékpártúrát tervezek ÉK-Szlovákiában és arra gondoltam, hogy Pozsonyból egy éjszaka alatt oda utaznék.

Az érdekelne leginkább, hogy vannak rajta balhés arcok? Illetve lehetséges hálókocsis jegyet vennem akképp, hogy egyben biciklit is viszek?

2019. máj. 20. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyan nem utaztam a járaton, de a cp.sk oldalon úgy látom, van poggyászkocsi a vonatban, ebben történik a bringák szállítása is - magyarul van külön személyzet, aki vigyáz a bringákra is. Ráadásul a szlovák vasutak szemèlyszállítasi szolgáltatásaiban azért inkább fel lehet fedezni a logika nyomait, mint a hazai vasutakéban - márpedig ha egyszer külön paklikocsi van, akkor ugyan miért is korlátoznák mondjuk a bringások opcióit pl az ülőhelyes kocsira?
2019. máj. 21. 08:39
 2/2 anonim válasza:
Én igen! Teljesen oké volt a vonat! Privátban nyugodtan kérdezz még!
2019. júl. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!