Hogy jutok el a székesfehérvári vasútállomásról a Járásbírósághoz?
Szép napot!
Melyik busszal jutok el A-ból B-be? Köszönöm szépen!
A Google Maps tud helyi tömegközlekedéssel tervezni. Ajánlom, mert tényleg elég faszán működik.
De egyébként a 33-34-es buszcsaláddal, amik hétköznap csúcsidőben 15 percenként indulnak, vagy a 38-as busszal, ami óránként közlekedik.
Illetve néhány arra közlekedő helyközi járat is a vasútállomástól indul, ezeken a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola mh.-ig kell jegyet venned, egyéb esetben vonaljegy van autóbuszon váltva 310, elővételben a MÁV ügyfélszolgálaton 280 forintért.
Kedves 2018.05.13. 19:00!
Nem értem miért kell ennyire tuskónak lenni. A hibák, amikbe belekötöttél valóban léteznek, de úgy gondolom, hogy ettől még egy érthető, korrektül feltett kérdés.
Vagy talán akkora lokálpatrióta vagy, hogy ha nyírbátori vonatkozásban teszik fel a kérdést, akkor mindent rendben találsz?
Azt javaslom, töltsed valami hasznossal a szabadidődet, mint egy haszontalan paraszt hozzászólás megírásával...
Első voltam.
Sőt, kérlek ne írj hülyeséget, mert a kérdező busszal szeretne eljutni az ország bármely járásbíróságára, te pedig rögtön vonatra szállítod. Legközelebb figyelj jobban, ha mindenképp bele akarsz kötni valamibe.
„Szívesen!”
(Szintén első voltam)
Miért lenne logikus? Lakhatsz te a fehérvári vasútállomás mellett s lehet dolgod az országban a száz másik járásbíróság egyikén.
Kb. az a szint ez a kérdés, amit a tizennégy éves pesti nyikhajok szoktak feltenni egy másik kategóriában: "Milyen suli a Petőfi Sándor Gimi?", amiből van az országban 30...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!