Zugló vasútállomásról Kelenföldre melyik busszal, vagy hogy a leggyorsabb? És hol a megállója?
Hajnali órákban, nem csúcsidőben...
Igazából az a legelső kérdés, hogy melyik buszmegállóba menjek? A bírósággal szembeni, régi villamosmegállós megállóba, ami az út közepén van? Vagy pedig átmenni a Hungárián, majd a Thökölyn, és a házak melletti megállóba?
Rég jártam már ott, és nem tudom mi a helyzet, viszont nagyon kell majd sietnem, hogy ne késsem le a csatlakozást, ezért nem lesz időm nézelődni, a segítségetekkel célirányosan szeretnék menni!
Köszönet!
(Ja és ha még leggyorsabb buszjáratot is tudtok javasolni, annak is örülnék, mert őszintén szólva azokban sem vagyok 100%-g biztos, hogy melyik jöhet szóba. Régen csak egy 7-es meg talán egy 173-as volt, ma nem tudom. :)))
Közben gondolkodtam, talán a metró gyorsabb a Keletitől. Igen, de vajon melyik?
Keletitől a 2-es metró Délibe?
Vagy a 4-es metró Kelenföldre?
A leggyorsabb a metró.
1-es villamossal menj 2 megállót a Stadionokig, ott 2-es metró a Keletiig, majd 4-es metró Kelenföldig.
Van még a 7E buszjárat is (régi villamosmegállóba menj, a Thökölyn nem áll meg!), ez expressz járat, a menetidejét nézd meg a googlen.
Felesleges kétszer átszállni, zuglótól bármelyik busz elvisz a keletiig. Az E jelzésűek gyorsabbak, de azon a távon nincs egetverő különbség, bármelyik jó, amelyik jön.
Amúgy a régi villamosmegállós buszmegálló kell neked, középen az önálló peronnal. :)
Buszból a 8E vagy a 108E a jó, bàr utóbbi asszem nem jár hajnalban. Viszont 40 perc körül van a menetideje, a metró gyorsabb.
Szuper, köszi a megerősítést, közben nézegettem én ia a futárt, csak annyi minden van, hogy nehéz átlátni. De alakul. Már csak azt kéne eldöntenem, hogy maradjak a Kelenföldnél, vagy menjek piros metróval Délibe. :)
Mert végülis az is egy opció akkor, amit az Első válaszoló írt, 1-es, Stadion, csak akkor végig a DÉlibe. Hm, de nehéz. :)
Mindkét metrónak kb negyed óra a menetideje.
Azt vedd figyelembe, hogy a Déliből nyilván hamarabb indul a vonatod, elérnéd e tutira, ha odamész? Ha garantáltan eléred, akkor talán jobb az, végállomás végül is, talán még jobban lesz helyed, stb.
Ha kicentizős lenne, akkor maradj Kelenföldnél, mivel a vonatnak is idő, mire oda kiér, ennyit nyersz te is vele, biztosabban eléred.
Illetve nem írtad, mennyire hajnalban, nézd meg, melyik metró jár sűrűbben, ez is lehet szempont, mert egyrészt valamikor fél5 után kezdenek járni azt hiszem, meg hajnalban 10 percenként vannak kb; ezzel is veszthetsz időt.
Én lehet azt csinálnám, hogy a keletihez mennék, és futáron lesném leszállás előtt (ha van okostelefon), hogy melyik metróhoz érdemes indulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!