Zugló vasútállomásról Kelenföldre melyik busszal, vagy hogy a leggyorsabb? És hol a megállója?
Hajnali órákban, nem csúcsidőben...
Igazából az a legelső kérdés, hogy melyik buszmegállóba menjek? A bírósággal szembeni, régi villamosmegállós megállóba, ami az út közepén van? Vagy pedig átmenni a Hungárián, majd a Thökölyn, és a házak melletti megállóba?
Rég jártam már ott, és nem tudom mi a helyzet, viszont nagyon kell majd sietnem, hogy ne késsem le a csatlakozást, ezért nem lesz időm nézelődni, a segítségetekkel célirányosan szeretnék menni!
Köszönet!
(Ja és ha még leggyorsabb buszjáratot is tudtok javasolni, annak is örülnék, mert őszintén szólva azokban sem vagyok 100%-g biztos, hogy melyik jöhet szóba. Régen csak egy 7-es meg talán egy 173-as volt, ma nem tudom. :)))
Keletitől M4 a leggyorsabb.
Csak 2 kérdés.
Vonattal érkezel zugló vasútállomásra?
Ha igen mikor?
Mert lehet az is megoldás lenne, hogy zugló helyett kőbánya-kispesten szállsz le a vonatról és onnan van közvetlen vonat kelenföldre.
Viszont nagyon hajnalba nincs. 5:27-kor van az első és félóránként van egy vonat :27 :57.
Köszi, megvolt az utazás, el is értem a csatlakozást! :)
M4 és előtte nem is tudom melyik busz, épp bent állt, mondták megáll Keletinél, sima ügy volt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!