Hogyan írjak panaszlevelet a Volánnak?
Az oké, hogy leírom mikor meg hol, de azt nem tudom hogyan tovább. :D Sírjak el valamit, mintha fontos lett volna, ahogy az első mondta.
Én egyébként több helyről hallottam, hogy a levelekkel lehet hatni rájuk, köztük egy olyantól, akinek az apja sofőr, meg ismerőse sofőr stb.
Pár panasz futott be hozzám is, válaszolni is kellett rá.
Nekem inkább szánalmasnak hatott amikor sablonos okosság volt utána írva.
Megnézik GPSen, meghallgatgatják a sofőrt, lehet le is vonnak tőle, de ezzel nem leszel előrébb.
Ha egy tanácsot elfogadsz, legyél jól látható a megállóban, pl este világíts neki telefonnal.
Egy forgalmista
Pl.
Tisztelt Alba Volán Zrt.!
2038. február 31-én 12:43-kor a Piricsompuszta-elágazás megállóhelyen vártam a Kerecsenhát felé közlekedő buszjáratot, azonban az nem állt meg, hanem elhajtott a megálló mellett. Kérem az eset szíves kivizsgálását.
Üdvözlettel
Gipsz Jakab
#4 nekem az elégtétel lenne, ha lecsesznék a sofőrt. Fényes nappal volt egyébként és jól látható voltam, észrevett csak nem állt meg..
#5 nagyon köszönöm!
Ott álltam már 10 perce. Ha valaki integet az azt jelenti, hogy nem kell felvennie.
Nagy bolondságokat beszélsz itt arrogánsan.
Az nem derült ki a kérdésedből,hogy olyan régen álltál ott. Hidd el, valamelyik utas tud úgy integetni, hogy a jvez. értse, hogy meg kell állnia. Nyilván, ezt nem tudom itt írásban elmagyarázni.
Akkor egyéb, ráutaló magatartással jelezd, (fordulj felé) hogy azzal a járattal kívánsz utazni.
Hanyszor elofordult már velem is... én ezért váltottam vasútra :D
Mellesleg sikerült valami választ kapnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!