Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Kistarcsa/kórházi hévmegálló...

A Kistarcsa/kórházi hévmegállóból el lehet jutni az Auchanig, meg vissza az aluljáró használata nélkül? Vagy a kórházhoz és vissza a megállóba? Vagy a legközelebbi buszmegállóhoz?

Figyelt kérdés

Tehát ezek érdekelnének, és még hogy hol van a legközelebbi buszmegálló. (Ez nem feltételnül szükséges, talán egy megállót mennék a 92-vel, vagy a 92A-val.)

>Kórház Hévmegállótól - Auchanig - és vissza a hévmegállóba

>Kórház Hévmegállótól - Kórházig - és vissza hévmegállóba másik irányhoz

>Meg esetleg még hogy merre vannak ott buszmegállók, hol lehet felszállni a 92-es buszra; de ez már nem feltétlenül szükséges.

>>És tehát, hogy el lehet-e jutni az aluljáró használata nélkül egyik helyről a másikra; a hévmegállóból el, és vissza. Tehát aluljáró használata nélkül.

Előre is köszönöm.

2019. febr. 25. 10:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*hogy a 92-re ott föl lehetne szállni
2019. febr. 25. 12:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Ja, jól van, megtaláltam ezt:)

Azt hiszem , ott jó lesz nekem:)

[link]

plusz elégnek tűnik, ha csak Ilonatelepig megyek; ott még nem néztem, hogy hol lehet fölszállni:)

2019. febr. 25. 12:46
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyet találtam, ahova 92 van írva (google-térképen); de az szerintem a másik irányba megy; mert ha nem, akkor rossz oldalon van megrajzolva; a szembenlévőnél pedig nincs ilyen. Az út túloldaláról meg tehát ilyen nem indul.
2019. febr. 25. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Ilonatelepnél a Gazdaság úton áll meg az Auchan felè tartó 92-es. De itt hosszú rámpa van a HÉV-töltésről lefelé.

Cinkotánál szintben van minden, a 92-esre a Szabad föld úton és a Vidámvásár utcában is fel tudsz szállni, előbbi van közelebb a HÉV-hez.

Az Auchan környèkén előbb a kórházhoz tér be, esetenként vár is pár percet és utána megy az Auchan áruházhoz.

2019. febr. 26. 08:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm, erre is ment a zöld! :)
2019. febr. 27. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!