A Kistarcsa/kórházi hévmegállóból el lehet jutni az Auchanig, meg vissza az aluljáró használata nélkül? Vagy a kórházhoz és vissza a megállóba? Vagy a legközelebbi buszmegállóhoz?
Tehát ezek érdekelnének, és még hogy hol van a legközelebbi buszmegálló. (Ez nem feltételnül szükséges, talán egy megállót mennék a 92-vel, vagy a 92A-val.)
>Kórház Hévmegállótól - Auchanig - és vissza a hévmegállóba
>Kórház Hévmegállótól - Kórházig - és vissza hévmegállóba másik irányhoz
>Meg esetleg még hogy merre vannak ott buszmegállók, hol lehet felszállni a 92-es buszra; de ez már nem feltétlenül szükséges.
>>És tehát, hogy el lehet-e jutni az aluljáró használata nélkül egyik helyről a másikra; a hévmegállóból el, és vissza. Tehát aluljáró használata nélkül.
Előre is köszönöm.
Ja, jól van, megtaláltam ezt:)
Azt hiszem , ott jó lesz nekem:)
plusz elégnek tűnik, ha csak Ilonatelepig megyek; ott még nem néztem, hogy hol lehet fölszállni:)
Ilonatelepnél a Gazdaság úton áll meg az Auchan felè tartó 92-es. De itt hosszú rámpa van a HÉV-töltésről lefelé.
Cinkotánál szintben van minden, a 92-esre a Szabad föld úton és a Vidámvásár utcában is fel tudsz szállni, előbbi van közelebb a HÉV-hez.
Az Auchan környèkén előbb a kórházhoz tér be, esetenként vár is pár percet és utána megy az Auchan áruházhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!