Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi lesz szerintetek?

Mi lesz szerintetek?

Figyelt kérdés
Multkor megbüntettek de nem valós adatokat mondtam csak az irányítószám meg az anyám neve vt igaz de az is ékezet nélkül. Megtalálnak?
2010. júl. 1. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy gondolod a rndszámot nem írta fel? Úgyis megtalálnak
2010. júl. 1. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Tömegközlekedésnél van a kérdés... szóval elég vicces lenne ha akárki is felírná a rendszámát a kérdésre válaszolva pedig nem valószínű hogy elkezdenének kutatni érted :D szóval nem.
2010. júl. 1. 18:08
 3/4 Beviz Elek ***** válasza:

Mivel a tömegközlekedés kategóriában van, gondolom BKV. De sebaj :D

A másik dolog: Megnézném, hogy elkap a rendőr, nincs nálad semmilyen papír (még a kocsié sem), bediktálsz pár adatot és elenged. Vicces... :D

Amúgy nyugi, nem találnak meg, ha nincs nálad semmilyen papír, akkor nem is annyira törődnek veled, mert kevés az olyan elmebeteg aki saját adatokat ad meg:D

2010. júl. 1. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen !!

remélem nem találnak meg . de tk hülye voltam h ennyire izgultam -.-

2010. júl. 1. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!