Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ikarus 256 van c56? Melyik a...

Ikarus 256 van c56? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
Esetleg ugyanaz a kettő némi külső eltérést leszámítva?

2019. febr. 1. 08:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem viccből írtam, mert öregapám dolgozott az Ikarus gyárban és tényleg ez ment abban az időben. :) A C56 a dizájnt leszámítva egy az egyben egy Ikarus 256, de szvsz ez már ránézésre is eléggé feltűnő. Az más kérdés, hogy a gyártásakor már megszűnt a Szovjetunió, gondolom ezért kaptam a lepontozást...
2019. febr. 2. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Tisztában vagyok vele, hogy magyar márka az Ikarus, de innen a Szovjetunióba exportálták a legyártott buszok nagy részét, ne kelljen már magyaráznom plíz. Egyébként sem tartozik ez a kérdéshez, mert a két típus közötti eltérés volt a fő kérdés, azt pedig megválaszoltam már korábban.
2019. febr. 2. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Ezt írtad:

"Ne felejtsd el, hogy a Szovjetunióban készültek."

2019. febr. 2. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
A Szovjetunió korszakában... Komolyan, néha úgy érzem, hogy itt óvodásokkal beszélek, akiknek minden mondatot külön magyarázni kell. :\
2019. febr. 2. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Ismerek egy kétéves kisgyereket, ő már tudja használni a ba- be, -ban, -ben-t helyesen, ha valaki nem tudja, az még azon a szinten sincs, nem hogy az óvodásokén.

Ha azt mondom kimegyek a konyháBA, akkor ő már érti, hogy nem azt mondom, hogy a konyha idején történt, mert elég egyértelmű, ha azt mondom, hogy az Ikarusok a SzovjetunióBAN készültek, akkor elég egyértelmű, hogy a Szovjetunió TERÜLETÉRŐL van szó. Ezt egy átlag kétéves érti, ha valaki nem az csak magára vessen és ne próbálja meg kimagyarázni.

2019. febr. 3. 08:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Továbbra is áll, hogy attól, hogy több regisztrációról pontozunk le -és töröltetünk- mindenkit, attól még egy ordas nagy hülyesége kapcsán jobb csendben maradni és nem kimagyarázni a dolgot.

ui. nem te nyomtad itt régebben David82 néven?

2019. febr. 3. 08:15
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem eljön ez az idő is :D

2019. febr. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!