Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az M3 metró már nem a Lehelig?

Az M3 metró már nem a Lehelig?

Figyelt kérdés

most reggel megyek az ecseri felől a Lehel tér felé, erre az M3 Metró bemondja hogy a Deák Ferenc tér a végállomás és hogy onnan metropotlo.

neten viszont semmi hír erről, akkor most változott és a BKK szokás szerint nem informálta a népet vagy valami műszaki gond volt ?

2019. jan. 29. 06:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Baleset lehetett, vagy valami műszaki hiba.
2019. jan. 29. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami operatív pótlás lehetett ez, bár sokáig nem tarthatott, mert ki szokták írni Facebookon, most meg nem volt ilyen bejegyzés.
2019. jan. 29. 07:50
 3/6 A kérdező kommentje:

hát jó, csak azért furcsálltam mert ilyenkor be szokták mondani hogy baleset vagy technikai ok vagy valami,

de ez elég komoly kis előre rögzített

hivatalos bemondás volt ami ráadásul

úgy hivatkozott a Deákra mint "VÉGÁLLOMÁS"

2019. jan. 29. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem megy tovább, akkor végállomás. Mi más lenne?
2019. jan. 29. 09:30
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 azért az nem úgy megy ám hogy előhúznak a kalapból egy ilyen végállomásos szöveget, legalább is eddig ha műszaki hiba vagy bármi volt és nem ment tovább akkor egyszer sem mondta hogy végállomás, hanem inkább azt hogy műszaki vagy egyéb okok miatt nem megy tovább és felszínen lesz pótlóbusz, nyilván napi 4x utazom ezen a szakaszon a metrón, belefutottam már pár pótlásba, de nem ilyen végállomásos szöveggel, ezért is kérdeztem meg.
2019. jan. 29. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:

" azért az nem úgy megy ám hogy előhúznak a kalapból egy ilyen végállomásos szöveget, "

De kb már igy megy. Pár kattintás/gombnyomás az egész.

2019. jan. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!