Büdös van a buszon, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem bírom ki, mit tegyek?Kocsira nincs pénzem, tömegközlekedéssel kell sajnos mindenképp utazzak.2019. jan. 28. 13:35
11/23 A kérdező kommentje:
Mindennap felszálnak a buszra, és elegem van, mindenre van kifogásom, mert nem értem, hogy miért nem tud magára adni egy-két ember, nem értem egyszerűen
2019. jan. 28. 16:22
12/23 anonim válasza:
Nézd, elég nagy bunkóság másokra nèzve mosdatlanul emberek közé menni, de van az úgy, hogy nem tudsz tenni ellene. Az ablak kinyitása segít egy kicsit, még mínuszban is.
13/23 anonim válasza:
Hát akkor nem tehetsz mást, egyesével leszólítod az érintetteket: Elnézést, szeretném megkérni a jelenlévő büdös embereket, hogy fürgyenek le.
Aztán kinyitsz egy nejlonszatyrot, ami tele van babaszappannal és osztogatod.
Ennyit csak megér, hogy ne legyél öngyilkos.
14/23 A kérdező kommentje:
A buszos múltkor is rámszólt, hogy miért nyitogatjuk ilyen hidegben az ablakot
2019. jan. 28. 18:28
15/23 A kérdező kommentje:
Szóltam egyszer egynek, és rámtámadt, eléggé hihetetlen, próbáljátok meg
2019. jan. 28. 18:29
16/23 anonim válasza:
Azért szomorú, hogy etetitek a gyereket, mindenki tudja, hogy ez egy trollkérdés.
18/23 A kérdező kommentje:
Fáj a fogam, ha szívom
2019. febr. 1. 11:57
19/23 anonim válasza:
Először is menj el fogorvoshoz! Elképzelhető, hogy a te odvas fogadtól, szájszagodtól büdös a busz!
20/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert mindig rágozom
2019. febr. 1. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!