A szóló vagy a csuklós autóbuszokat szeretitek jobban, és miért? 21/N
Alapból rühellem a buszokat.
Valahogy mindig zsúfoltak és nemigen van olyan része, ami kevésbé az, mint pl a hosszú villamosok közepe, ahova kevesebben szállnak, mert leszállás után messze lesz a zebra, vagy a metrószerelvények azon kocsijai, amik üresebbek, mert kevés állomáson esik pont oda a mozgólépcső.
Valahogy levegőtlenebbnek is érzem őket, de ebben lehet is realitás, mert az elektromos járműveken hűtő-fűtő-szellőztető klíma ad friss levegőt/annak illúzióját (ha más nem, legalább mozog a levegő), a buszokon általában fűtőtest van, nyáron meg gyengébb a klíma általában.
Én villamoson szeretek utazni. Belegondolva most, kizárólag azon.
Ha mindenképp busz, a csuklós jobb, pl mert a csukló mögötti részen jóval kevesebben vannak.
Hát jah, az emberek egy másik kérdés, a nagy tömeget én sem szeretem, de magukat a buszokat igen, őket nem kárhoztatom emiatt. :)
Azt nem tudtam, hogy a modernebb csuklósokban már ennyire szigetelt a csukló is, köszi a jelzést!
Egyértelműen a csuklóst, ik 200-as széria a kedvencem. A kinézete, a felújítottaknak a sötétített ablakai, a tágas utastere, meg a motor, a nagyhíd és a ZF váltó gyönyörű hangja. Meg a FOK-GYEM kijelzők.
Ha magasperonos megállókat alakítanának ki, még mindig lehetnének olyan jó utasterű buszok, mint amilyen a 200-as széria volt.
Én a távolságikat szeretem a legjobban, azok közül esetleg háromtengelyes van, vagy emeletes, csuklós nincs sajnos.
A kedvencem az új Neoplan Tourlinerek, elképesztően jól felszereltek (USB minden ülésnél, telefontöltéshez) és jó kis 460 lóerős motorjuk van, 12 sebességes váltóval. Na azt méltóságteljes végigkapcsolgatni, főleg hogy nagyon jó hangja is van.
Laci,21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!