Ez hogy müködik?
Figyelt kérdés
Távolsági busszal vittem a testvéreimet iskolába én 17 vagyok a többiek 4 en vannak de mind 14 év allati én 90 % os jegyet kértem .ki adta de azt mondta hogy pofátlan vagyok és nem kérhetek volna 90 % ost . Ez igaz ? Mert valahol azt olvastam H kérhetek.2018. dec. 15. 07:56
1/3 anonim válasza:
A diákjegy 50%-os. Csak 50%-ost vehettél volna.
A diákbérlet 90%-os, de azt csak a lakóhelyed és az iskolád közötti szakaszra veheted.
2/3 eddiboy válasza:
Pedig kérhetsz, nem volt igaza a sofőrnek: "A nagycsaládosok utazási kedvezményét szintén igénybe veheti legalább négy, szülő nélkül utazó, ugyanabba a családba tartozó gyermek, ha az együtt utazó gyermekek közül legalább három megfelel az alábbi feltételek valamelyikének:
18 éven aluli,
26 éven aluli, és a nappali képzésben résztvevő tanulók, hallgatók érvényes diákigazolványával rendelkezik,
magasabb összegű családi pótlékra jogosult, és ezt a kifizetőhely igazolja."
#1: Nem diák-, hanem nagycsaládos jegyet kért, az 90 %-os.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2018. dec. 19. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!