Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Útlevél 7 napon belül?

Útlevél 7 napon belül?

Figyelt kérdés

Ma igényeltem útlevelet soron kívüli eljárással (7nap) mivel jövő csütörtökön utaznék ezért muszáj volt, biztosan megjön 7 napon belül?

Kicsit izgulok emiatt mivel bent azt mondták mikor kérdeztem, hogy pont megjön addigra, viszont csütörtök reggel már utazom kellene.

#útlevél #7 nap alatt #soron kívüli eljárással
2018. dec. 4. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk ahogy dolgoznak a postán esetleg utána lenne meg hétfőre.
2018. dec. 4. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Ha 7 napos eljárással kérted, akkor 7 napon belül készül el. Nem viccből hívják így.
2018. dec. 4. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Akkor jó, kicsit megnyugodtam, mivel nincs lehetőség a dátum megváltoztatására.

A jogsim is megjött 6 nap alatt habár bent azt mondták 8-10 nap, de azért biztosra akartam menni ezért érdeklődtem.

Meg valószínűleg túlságosan rágörcsöltem, hiszen azért kerül ennyibe, hogy biztosan megérkezzen 7 napon belül.

Egyébként ilyenkor a 7 napba beleszámítják a hétvégét is vagy azt nem? Mert valami olyasmit hallottam bent, hogy igen, bár elég valószínűtlennek tartottam, mert hát, hétvége, olyankor még a fű sem nő. De ma már ki tudja, annyi mindent változtatnak mostanság.

2018. dec. 4. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 1 hónapja igényeltem útlevet mindenféle sürgősségi meg elsőbbségi nélkül, 2. nap már mehettem érte.

Felesleges izgulni, ha fizettél érte akkor biztos meglesz.

2018. dec. 5. 06:29
 5/6 anonim ***** válasza:
a 7 nap garantált, de 1-2 nap alatt el szokott készülni. akkor is ha nem sürgősséggel kéred
2018. dec. 5. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tegnap elkészült és meg is érkezett. :)
2018. dec. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!