Útlevél 7 napon belül?
Ma igényeltem útlevelet soron kívüli eljárással (7nap) mivel jövő csütörtökön utaznék ezért muszáj volt, biztosan megjön 7 napon belül?
Kicsit izgulok emiatt mivel bent azt mondták mikor kérdeztem, hogy pont megjön addigra, viszont csütörtök reggel már utazom kellene.
Akkor jó, kicsit megnyugodtam, mivel nincs lehetőség a dátum megváltoztatására.
A jogsim is megjött 6 nap alatt habár bent azt mondták 8-10 nap, de azért biztosra akartam menni ezért érdeklődtem.
Meg valószínűleg túlságosan rágörcsöltem, hiszen azért kerül ennyibe, hogy biztosan megérkezzen 7 napon belül.
Egyébként ilyenkor a 7 napba beleszámítják a hétvégét is vagy azt nem? Mert valami olyasmit hallottam bent, hogy igen, bár elég valószínűtlennek tartottam, mert hát, hétvége, olyankor még a fű sem nő. De ma már ki tudja, annyi mindent változtatnak mostanság.
Én 1 hónapja igényeltem útlevet mindenféle sürgősségi meg elsőbbségi nélkül, 2. nap már mehettem érte.
Felesleges izgulni, ha fizettél érte akkor biztos meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!