Ha megkérnék valakit szépen, hogy hadd utazzak vele a buszon, mint kísérő; belemenne!? :D
Szóval, a lényeg az, hogy nagyon sokat utazok; főleg messzebb, és ugye vannak akik 90%-os kedvezménnyel utaznak és vihetnek kísérőt (így a kísérőnek is jóval olcsóbb a jegy). Ha én megkérnék egy kedvezményre jogosult embert, hogy kísérőként hadd utazzak vele, akkor ő mit szólna?:D Ti mit szólnátok, ha így odamenne valaki? Belemennétek?
Normális válaszokat várok! Köszönöm:D
figyeljetek csak. az egyik barátomhoz úgy ment oda egy férfi, hogy nem akara-e esetleg vele utazni... ő természetes egyből belement! utolsóelőtt válaszoló biztos értelmes ember lehetsz:D
utolsó neked meg van vmennyi igazság benne. de ha hozzám jönnének oda, én nagyon szívesen "vinném magammal".
csak magamból indultam ki. :D
hát az úgy fasza:D
de én nem a kéz nélküli emberekre gondoltam... nem is találkozok nagyon velük. szerencsére!
Ha fiatal csinos lány vagy akkor biztos :D
Ha nem de egy normális ember akkor is én engedném. Az más kérdés hogy nincs "nyomorékbérletem", de örülök neki hogy nem kell :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!