Ha megkérnék valakit szépen, hogy hadd utazzak vele a buszon, mint kísérő; belemenne!? :D
Szóval, a lényeg az, hogy nagyon sokat utazok; főleg messzebb, és ugye vannak akik 90%-os kedvezménnyel utaznak és vihetnek kísérőt (így a kísérőnek is jóval olcsóbb a jegy). Ha én megkérnék egy kedvezményre jogosult embert, hogy kísérőként hadd utazzak vele, akkor ő mit szólna?:D Ti mit szólnátok, ha így odamenne valaki? Belemennétek?
Normális válaszokat várok! Köszönöm:D
Szerintem akivel kísérővel utazhat, az 100%os kedvezményt kap többnyire és nem 90%osat. De ez biztos hogy a 90%osak közül nem vihet mindenki magával kísérőt.
Egyébként meg én baromi bántónak találnám, ha egy vadidegen odajönne hozzám, és vissza akarna élni az én fogyatékosságommal.
első. hát kedves tőled:D
második. ebben is van vmi.. de szerintem ha vkit szépen megkérek akkor szerintem belemenne.
na szuper:D
tényleg megkéne próbáljam mert ennyit költeni mindig a buszra... borzasztó:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!