Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ti tudnátok napi hat órát...

Ti tudnátok napi hat órát vonatozni nap mint nap?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm édesanyja Debrecenből jár fel Budapestre dolgozni minden nap,na jó nem minden nap,csak munkanapokon heti 5×.

A vonat ingyen van neki mert a mávnál pont a nyugati pályaudvaron dolgozik ahol le meg felszáll. Reggel fél 8-tól du 4-ig. Hajnal fél 4-kor kel,mire hazamegy este 8 óra,az a szerencse,hogy Debrecenben a pályaudvartól 10 percre lakik.

Ma gondolkodtam el,hogy férfi létemre ezt nem bírnám,ez embertelen a hat órás utazástól. Én vasárnap felmennék Pestre és pénteken jönnék haza ,valami szállást keresnék,nem bírnám ki a mindennapi Debrecen-Budapest és vissza távot viszont Szolnokig már elmenne nap mint nap de Pestet nem bírnám minden nap megjárni.

Nektek mi a véleményetek?

Bírnátok vagy ez tényleg embertelen?

Vagy csak én vagyok gyenge,hogy nem bírnám?

2018. nov. 2. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6 órát utazni nem vészes, de hogy mellette még 8-at dolgozik az úgy együtt sok. Az akárhogy is nézem 14 óra, ami utazással és munkával megy el. Így semmire se marad ideje. Szóval munkába járáshoz ennyit utazni iszonyatosan sok. Én biztosan nem csinálnám. Hazaér este 8-ra, akkor gyakorlatilag feküdhet is le, hogy fél 4-kor felbírjon kelni (ha fél 9-kor lefekszik, akkor alszik 7 órát). Így gyakorlatilag csak aludni jár haza.
2018. nov. 3. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Napi 6 óra az rengeteg.

Én kb 2-3 órát ingázok naponta, de ezt kocsival teszem meg. Közben pedig telefonálok, szervezkedek (építésvezető vagyok), tehát dolgozom. De hogy 8-10 óra munka után még 3 órát vonatozzak, azt nem tudnám hosszú távon elviselni.

2018. nov. 3. 14:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez nem gyengeség kérdése szerintem, hanem a szükségé. Ha a munka Budapesten van, a lakhely Debrecenben, a vonatozás ingyenes, egy albérlet vagy akármilyen szállás Budapesten pénzbe kerülne, és ismert a magyar bérek helyzete.
2018. nov. 3. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem bírnám, van egy eü.-problémám, csak amiatt nem.

Ha nem lenne, akkor menne.

2018. nov. 3. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Viszonyítás kérdése, van akinek sok, van aki élvezi. Én például napi 4 órát utazom Budapestre, nem a pénz miatt, de szeretem különben nem ott kerestem volna munkát.
2018. nov. 7. 16:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy német ICE vonaton, wifivel, étkezőkocsival és kulturált körülmények között simán bírnám. A MÁV szolgáltatásnak csúfolt izéjén? Soha.
2018. nov. 7. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!