Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet csalni valamennyit?

Lehet csalni valamennyit?

Figyelt kérdés
a távolsági busz jegy drága..tudom h nem helyes de ha pl xy-ig veszek jegyet és 3mmegáloval késöbb szálok le aztészreveszik?vvanilyenellenőr aki figyel erre?
2010. jún. 24. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
van ellenőr, viszonylag ritkán fordulnak elő de van. Ha pont akkor mikor ezt eljátszod megbüntet.
2010. jún. 24. 23:19
 2/9 anonim válasza:
A buszvezető nyílván nem veszi észre, de ha épp azon a szakaszon jön ellenőr, amire nem vettél jegyet, akkor a büntetés garantált. De matematikai úton le lehet vezeti megéri e. Ha sokat utazol busszal, számold ki, hogy átlagban mondjuk 15-20 esetből hányszor van ellenőr azon a szakaszon. Ezt számold át az évi utazás mennyiségéhez, így megkapod az évi ellenőr számot. Na most a büntetést megszorzod ezzel a számmal. Ha ez nagyobb mint az a pénz amit egy évben a három megállóval kevesebb kifizetett jegyen spórolsz, akkor nem éri meg, ha kevesebb megéri. De nyílván ez csak tiszta matematika, de nagyon hosszú távon beválik, mert az ellenőrök is vmilyen rendszer szerint dolgoznak...
2010. jún. 24. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
ki az a hülye aki a saját adatait adja meg büntetéskor?
2010. jún. 24. 23:35
 4/9 anonim válasza:
Nem veszik észre.Én egyszer a Rákospalota Széchenyi térig kértem jegyet és az Újpest-Központnál szálltam le,de pszt! :)
2010. jún. 24. 23:37
 5/9 anonim válasza:
utolsó előtti, ha kérik a személyid/diák, ráadásul addig nem engednek leszállni, akkor te is a saját adataid adod meg, vagy épp rendőrt hívnak, azért ők sem amatőrök...
2010. jún. 24. 23:42
 6/9 anonim válasza:
az ellenőr nem nyúlhat hozzád max a rendőr igazoltathat
2010. jún. 25. 00:11
 7/9 anonim válasza:
bírom ezt a dumát "az ellenőr nem nyúlhat hozzád" de ha jön mindenki összefossa magát
2010. jún. 25. 00:19
 8/9 anonim válasza:
amúgy tuti nem veszi észre senki ha tovább utazol
2010. jún. 25. 00:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon pechesnek kell lenned, hogy pont abbana 3 megállóban kell lennie ellenőrnek:P

De szeritnem ne csináld! Megér annyi izgulást szorongást az a 100 Ft? A másik fele, hogy (mivel édasápm tudom, és tapasztalom) hogyha elkapnak valakit, hogy így lóg, nem csak azt büntetik, aki lóg, hanem a buszsofőrt is mert " hogy engedhette fel azt a jegynélkülit" v " annak a 14 évesnek h h nincs itt a diákja miért nem kérte el felszálláskor" Úgyhogy ne lepődjetek meg, ha a sofőr néha mogorván kéri a diákotokat:P ez neki is bebiztosítás:P

Egyébként a büntetésről annyit, hogy ki van írva mindenhova, hogy " vagy pótdíjfizetéssel VAGY az utazás megszakításával jár"

Tehát ha te zt mondod az ellennőrnek, hogy nincs jegyem, de a következőnél leszálok, akkor előrekisér, és a társa megnézi, hogy tényleg leszálsz a következőnél... Na most ez elég ciki egy egész busz elött:P

Olyannéál gondolom nincs ilyen lehetőség, ha a busz mondjuk salgótarjánból pestre megy és nem áll emg sehol:P

19/f

2010. jún. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!