Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ausztriában és Németországban...

Ausztriában és Németországban tényleg ennyire drágák a vonatjegyek?

Figyelt kérdés
Decemberbe szeretnék Németországba utazni Dortmundaba ide a Mávtól nem megy vonat, ezért megnéztem a ÖBB, és DB oldalát, de ilyen 300-400Eurós árakat ír ki egy embernek,(Vagy csak én rontok el valamit?) sokkal jobban szeretem a vonatot, de hát így jobban megéri repülővel menni.

2018. okt. 30. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a azonnali indulással is 200 euró alatti egyúti árakat találtam, míg mondjuk december kozepi indulással 40 euró egy út. (Távolsági forgalomban az elővétel igencsak kifizetődő!)
2018. okt. 30. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát akkor valamit én nem jól csinálok :D

A legolcsóbb is 134 euró amit most hoz nekem december elejére.

2018. okt. 30. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én a bahn.de oldalon nézem, Bécs induló állomással. Úgy adott ki 40 eurós ajánlatot - nyilván sok átszállással, és messze nem minden kapcsolatra. December közepi dátumokra.

Tipp: nagyvárosok között nemzetközi vasúti jegyet sokszor érdemesebb venni, mint kisebb állomások között, mert előbbiek kozott kedvező globáldíjas ajánlatok vannak, míg utóbbiak esetében egy eléggé kedvezőtlen kilométeralapú nemzetközi tarifát szoktak figyelembe venni.

2018. okt. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!