Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Népliget, M3-as metró. Mennyir...

Népliget, M3-as metró. Mennyire zűrös általában?

Figyelt kérdés
Sziasztok. November elsején utazok Budapestre. Vidéki vagyok, és nem járok túl gyakran a fővárosban. Utoljára tavaly karácsonykor utaztam oda egyedül. A Népliget metrómegállóban vettem jegyet. Amikor odaértem a jegyautomatához, a gép benyelte a pénzemet és nem adott jegyet. Odajött hozzám egy pasas aki vagy hajléktalan volt, vagy csak simán drogos. Elég sok volt ott belőlük ott azon a napon egyébként. Mondta nekem, hogy el van romolva az a gép és hogy próbáljam meg a másikat. Mondom jól van, köszi. Ezután végig ott állt mellettem, kért tőlem pénzt, majd hirtelen elkezdte teljes erőből rugdalni az elromlott gépet. Egy kicsit elkezdtem parázni... Végül is nem lett semmi gond a végén, meg lehet túlreagálom... De most, hogy megint arra kell mennem egyedül, egy kicsit félek. Van itt valaki olyan aki gyakran jár arrafelé? Sokszor tanyáznak ott ezek az emberek?

2018. okt. 18. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Tanyáznak, de nem balhéznak senkivel csak lehúzzák azt akin látják hogy lelehet húzni.

Balhézni egyszer láttam őket, de akkor öcsémmel odamentünk hogy vegyenek vissza.

Nincs bp-i ismerős aki kimenne eléd? :)

2018. okt. 18. 10:24
 2/8 anonim válasza:

A hajléktalanok előszeretettel ragasztják le az autómaták nyílását, ahol a visszajáró pénznek kellene kihullania. Legközelebb nyúlj bele és tépd le a ragasztót!

Nappal nem kell félni csak ne törődj semmivel. Lány vagy fiú vagy?

2018. okt. 18. 10:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen közeli pesti ismerősöm, szóval a legjobb ha megpróbálom minél gyorsabban elintézni.:D
2018. okt. 18. 10:35
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es, lány vagyok.
2018. okt. 18. 10:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem hiszem, hogy le volt ragasztva, mivel jegyet sem adott ki a gép. De akkor ezentúl pontosan annyit fogok beledobni, mint a jegy ára...
2018. okt. 18. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Automatánál fizess bankkártyával, úgy nem tudja benyelni a pénzed, vagy vegyél a pénztárban jegyet.
2018. okt. 18. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Van ott pénztár, Vegyèl ott jegyet. Vagy használj bankkártyát.

Amúgy nem a hajléktalanok ragasztják le, hanem közönséges tolvajok. A kettő között lehet átfedés, de nem àrt, ha ez pontosítva van.

2018. okt. 18. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
A BKV-automaták általában nem működnek, rossz esetben a pénzedet is elnyelik. Vegyél pénztárban jegyet, a csöveseket pedig kerüld el messzire, és ha odamennek, rázd le őket gyorsan és határozottan!
2018. okt. 23. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!