Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vidéken milyen sűrűn jár a busz?

Vidéken milyen sűrűn jár a busz?

Figyelt kérdés
2018. okt. 2. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Helyközi járatokra gondolsz? És, komolyan úgy gondolod, hogy vidéken mindenütt egyforma sűrűséggel járnak buszok?

A falunk – légvonalban – 170 km-re van Budapesttől, eléggé vidék, gondolom. Egy 862 fős település. Elég jellegzetes, egy főutcás falu, ahol a buszok járnak. A mai napon, mindkét irányba, 29 VOLÁN-járat volt, lesz; természetesen nem egyenletes időközönként. Például, reggel az 5-től 7-ig terjedő 2 órában 9 járat volt a megyeszékhely felé. Viszont a 10-től 13 óráig tartó 3 órában egy sem volt.

Egy, tőlünk 4 km-re levő, csaknem pontosan 3-szor több lakosú településen, a mai napon, mindkét irányba 18 helyközi járat volt, lesz.

Nagyon közel levő két település, egyiknek sincs vasútállomása, az egyiken mégis 61%-kal több VOLÁN-járat van, mint a másikon.

2018. okt. 2. 20:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem, nem gondolom hogy mindehol ugyan úgy járnak...

Ezért írtam hogy általánosságban ....

Köszönöm a válaszokat

Tehát falunk ingen ritkán.

2018. okt. 2. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
#7 (D. Brasco): Vigyázz, mert Jászkarakenő és Bugac létező települések, és nem úgy járnak ott a buszok, ahogy írtad. Használj inkább ilyen kitalált településneveket, hogy Iszapszentmotoros, Budafaszpuszta stb.
2018. okt. 4. 06:44
 14/14 anonim válasza:

Nem rég voltam vidéken, déli határhoz közeli kisváros. Volt a társaságban egy falusi lány, vmi kistelepülésről származott az említett kisváros közeléből. Ő mondta, hogy nézte a kisváros menetrendjét és milyen jó, h ilyen sűrűn járnak a buszok, mert félóránként van egy. Én meg csak néztem, mint Rozi a moziban, mert nálunk Pesten foidoben 3-5 percenként jár. :D

Remélem segítettem :D

2018. okt. 26. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!