Buszberletre eleg ha csak a szemelyi ig. Szamomat irom ra? Vagy muszaly ilyen arckepest csinalnom?
Arcképes bérletigazolványra gondolt :-)
Én úgy tudom, hogy ma már elfogadják a személyi igazolvány számot. De nézz utána a szolgáltató honlapján, vagy hívd fel őket telefonon, mert lehet, hogy bizonyos volán társaságoknál másképpen van.
A következő történhetett:
Megnézted a [link] oldalt. Ez volt az első lépésed, ebben biztos vagyok, hiszen ez a legkézenfekvőbb.
Én is ezt tettem most.
Második lépésként a menüre vetettél egy pillantást, s megörvendtél, az Információk pont láttán.
Ott pedig az Üzletszabályzat tetszett meg.
Meg is nyitottad, majd rákattintottál az Üzletszabályzatra.
Hiszen ezt kerested.
És a keresőbe beírtad, hogy személyi, s már meg is vagy.
6. fejezet, részlet
„Valamennyi bérlettípus kizárólag a megfelelő igazolvány és az adott időszakra érvényes
bérletszelvény együttes használatával jogosít utazásra. A teljes árú bérletszelvényhez
használható igazolványok közül az utas szabadon dönthet arról, hogy a Szolgáltató által kiadott
bérletigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal, útlevéllel, fényképes, szeméylazonosság
igazolására alkalmas igazolvánnyal vagy kártya formátumú jogosítvánnyal használja-e a
bérletét. A megfelelő és az utazás idején érvényes igazolvány számának szerepelnie kell a
bérletszelvényen.
A tanulóbérletekre a diákigazolványon vagy az iskola által az igazolványrendelet melléklete
szerint a diákigazolvány helyett kiadott igazoláson szereplő oktatási azonosító számot kell
rávezetni. Akinek a diákigazolványán nincs oktatási azonosító szám, a diákigazolvány számát
kell feltüntetnie a bérletszelvényen. (A tanulóbérletek érvényesnek fogadhatók el akkor is, ha
azon az oktatási azonosító szám helyett a tanuló választása szerint a diákigazolvány vagy az
iskola által az igazolványrendelet melléklete szerinti diákigazolvány helyett kiadott igazolás
sorszáma szerepel.) Az igazolás a 14. életévét betöltött személynél csak a személyi azonosításra
alkalmas okmánnyal együtt érvényes.
Egy bérletszelvényen egyszerre csak egy érvényes bérlet - vagy egyéb igazolvány, igazolás
számát lehet fel tüntetni.”
Meg is vagyunk, hátra lehet dőlni.
Akkor magyarul, lehet a szemelyi ig. Szamot is:D
Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!