A BKV-nál mennyit keresnek most a járművezetők? (akár trolibusz, autóbusz, villamos, metró és hév vezetők)
ma 23:22
Az megvan, hogy nem mindenki alkalmas busz vezetésre?
kérdező..miből gondolod, hogy az összes járművezetői állás fizetéséről kimerítő választ fogsz kapni?
ennyi minden úgysem akarsz lenni, inkább tedd fel másként a kérdést...például egy járműre.
Ha nem írtam volna be a hamburgeres példámat, akkor a sok szerencsétlen nem pontozott volna le. Most már mindegy, én mindent leírtam az első válaszomban a témával kapcsolatban, a többiek a nagyon hasznos válaszaikban semmivel se tudták segíteni a kérdezőt.
Az egész pontozós rendszernek semmi értelme.
10:03-mas
Kedves válaszoló!
Ki mondta vagy írta azt, hogy az összes jármű vezetőjének bérét forintra pontosan tudni szeretném?!
Tán ha egy picit is elgondolkodsz, azért írtam ki az összes lehetséges BKV által üzemeltetett járműveket, hátha valamelyikre a segítőkészek tudnak választ adni,amit te éppen nem tudsz, nem is értem miért kellett akkor ide kommentálni.
És figyelj, minél több információt kapok, annál nagyobb lehetőségem van választani, hogy mégis melyik jármű vezetője szeretnék lenni. Természetesen a jobban fizetőé.
Remélem így már nem tudsz mibe belekötni.
Kedves Első válaszoló!
Köszönöm az infót, csak már a magyar szokás a bérrel kapcsolatban az "akár" szót akkor használja ha azt lehetetlen teljesíteni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!