Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » SOS! Ilyenkor mi a teendő?

SOS! Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma a villamoson jött az ellenőr, megmutattam a bérletem. Majd elkerte az ideiglenes diákomat ami lejárt és én nem tudtam.

Majd pedig írt nekem egy csekket Ezek után valamit amit nem értettem majd otthagyott és leszallt, szóval meg sem tudtam kérdezni hogy akkor most mi legyen.

2018. szept. 15. 14:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn legyen az első dolgod az, hogy elmész az intézménybe, ahol tanulsz, és kérsz egy új ideiglenes diákigazolványt. Megpróbálhatsz a régivel és az újjal bemenni az illetékes helyre, hátha nem kell az egész büntetést kifizetned, de elképzelhető, hogy mindenképp kifizettetik veled, mivel az ideiglenes diákon pontosan látszik a dátum, amikor kiállították/amikor lejár, így lényegében neked hiába lett volna lehetőséged élni a diákkedvezményeddel a büntetés idején, nem volt érvényes iratod, amivel jogosult vagy igénybe venni a kedvezményt :(
2018. szept. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!