A repülőgépek tele szoktak lenni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 15:30
1/4 anonim válasza:
Általában tele.
Az első osztályok azért nem feltétlenül.
2/4 anonim válasza:
Attól függ hol közlekedik. Volt olyan hogy lerángattak egy embert mert túl sok jegyet adtak el (ez bevett szokás), volt hogy egyedül utazott valaki.
3/4 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Mondjuk egy téli kubai nyaralójáratra az sem feltétlen fér fel túlkönyvelés miatt, akinek jegye van rá, míg mondjuk egy uborkaszezonban közlekedő minszki járaton volt szerencsèm mindössze hetedmagammal utazni.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én repültem a malévcsőd utáni napokba úgy, hogy nem a repülőgép, a ferihegyi terminál is szinte üres volt. :) Bármelyik bőrfotelba belefeküdhettem és a repcsin is voltunk vagy 15-en. A kapitánnyal együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!