Nem lenne célszerű BP határainál rengeteg ingyenes, őrzött parkolót kialakítani, hogy aki oda akar menni, annak ne kelljen szopnia a városi csürhe által bedugított utakon, és a vidékiek használhassák egyszerűbben a tömegközlekedést?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg valaki hamarabb volt okos, és már van is ilyen?2018. aug. 22. 22:55
11/13 anonim válasza:
A dolognak két oldala van. Egyrészt az új,közlekedési nagyberuházásoknál jellemzően EU-s pénzből épülnek P+R parkolók. A másik, rosszabb oldala, hogy ahol azért korábban a közlekedési csomópontok környékén ingyen lehetett lehetett parkolni, a helyi önkormányzatok simán fizetőssé tették a parkolást. (Ld: Örs vezér tere és környéke, BUdakeszi Fő utcai parkolók) És szerintem a így a parkolási lehetőségek száma még csökkent is. Ennek következtében: irány a belváros, kocsival.
12/13 veterán vas válasza:
Az a "városi csűrhe" azért használja az autóját a belvárosi utakon, mert ott él. Bizonyára azzal a céllal vásárolt járművet, hogy közlekedjen.
Lehet, hogy nem fogod elhinni, de a városlakók sem szeretik a látogatók/átutazók által eldugított utcákat, Ők is szeretnének gyorsabban, kisebb forgalomban bejutni a munkahelyükre, elvinni Mamát az orvoshoz, vagy hazavinni a szatyrokat bevásárlás végén.
Mégsem mondják azt, hogy mit keres itt ez a bugris idegen, aki még az Erzsébet hídon is eltéved?
13/13 anonim válasza:
Ez az autohasznalat is akarat kerdese. Nekem ne mondja senki, hogy Gödről meg ugy az agglomeraciobol annyira nehez lenne bejarni vonattal. Nem fog tetszeni amit mondok, de ez a beteges "egyedul ulok az autoban es dugo kozepen anyazok, mert nekem igy kenyelmes" magatartas nagyon gyorsan kipusztulhatna. Igenis van jo tomegkozlekedes. Tessek hasznalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!