Ha két egész jegyet veszek akkor tarthatom a táskám magam mellett?
Figyelt kérdés
Nem kell oda engednem senkit?
Nem helyj3gyes a vonat ezért kérdezem és ilyenen még nem utaztam. Mert a helyjegyesnél rendben van így, de a simánál is?
2018. aug. 11. 23:07
11/13 anonim válasza:
Egyszerű lenne így különvonatot rendelni. Veszel 200 jegyet helyjeggyel vagy amennyi a vonatkapacitása és akkor csak te utazhatsz a nem tudom hány kocsis vonaton, ha kötelező a helyjegy :D Vagy mindenki áll és az ülőhelyek üresek maradnak, ha nem kötelező a helyjegy :D A MÁV biztos, hogy örülne, mert bevétel szempontjából telt ház lenne ráadásul teljes árú jegyekből :-D
12/13 anonim válasza:
Helyjegyes vonaton se legyél már bunkó, kérdező...mi van, ha valakinek amiatt nem jut hely a vonaton, hogy te simogathasd a táskádat az úton????
13/13 A kérdező kommentje:
Vegye meg időben a jegyet és akkor jut neki. De bármikor utaztam így mindig volt egy két szabadhely.
2018. aug. 14. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!