akkor szerinted pl a 4-6-os vonalán 2 féle járat menne, egy ingyenes meg egy fizetős, jobb minőségű?? akkor sokkal több jármű kéne. vagy ha nem, akkor meg 15 perceket kellene várni?
2010. jún. 23. 15:52
12/20 anonim válasza:
Az a fő kifogás a bliccelés mentségére, hogy nincs arányban a minőség és a szolgáltatás.
Igénye annak legyen, aki fizet.
2010. jún. 23. 15:52
13/20 anonim válasza:
pár éve a bkv szóvivője azt mondta, hogy azért nem tudják növelni a minőséget, mert sok a bliccelő ergó kevés a bevétel... most meg kiderült, hogy hova is mentek el a pénzek....
2010. jún. 23. 15:53
14/20 anonim válasza:
Akár többet is váratnám a nem fizetőket.
Ingyenes járat jönne ritkábban. Utána az igényekhez alakulna vagy megváltoznának a fizetési szokások vagy az elvárások.
2010. jún. 23. 15:58
15/20 anonim válasza:
Aha, egy újabb ok a bliccelésre, nem támogatom a korrupciót...
2010. jún. 23. 16:05
16/20 anonim válasza:
oké utolsó,de akkor vegyél meg nekem kérlek egy havai bérletet ami 10ezer hogy be tudjak járni a munkába,mert én a 75ezer forintomból nem tudok,ennyi
2010. jún. 23. 20:28
17/20 anonim válasza:
oké, hogy vannak olyanok, akik tényleg nem tudják kihozni a fizetésükből a bérlet árát, de azért valljuk be, a legtöbb bliccelő meg tudná venni a bérletet...
2010. jún. 23. 20:29
18/20 anonim válasza:
igen szoktak lenni egy hónapon belül kétszer futottam velük össze a 3oson 15kor ecseri út környékén,árkád olyan 11magassága
2010. jún. 23. 20:29
19/20 anonim válasza:
20:28-as én vagyok az ingyenesség mellett kampányoló is......
Munkahely - lakcím között pláne lehetne ingyen.
Országosan rengeteg cég fizet adómentesen horribilis összegeket a távolról bejáró dolgozóinak.
Logisztikával ezt keményen letörném, szabályoznám.
Polgárpukkasztó, amikor pl., egy APEH-es 60-kmről kocsikázik be közpénzből. Mellette az azonos végzettségű helyi lakos munkanélküli.
2010. jún. 24. 08:14
20/20 anonim válasza:
Chip-es rendszerrel lehetne egyes viszonylatokra, jutányos áron bérletet kiadni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!