Hogy lehet hozzájutni a bkk kártyához?
Figyelt kérdés
Sziasztok, régebben hallottam,hogy az osztálytársaimnak volt egy olyan utazási kártyája amivel ingyen utazhattak,és vihettek is magukkal egy embert,mert volt valami "betegségük" az egyik barátnőm például azért kapott,mert laktóz érzékeny volt. Nekem nemrég diagnosztizáltak egy autoimmun betegséget,így én is igényelhetek?(Már nem vagyok diák) Akárhogy kerestem nem adott be semmit,és ennek az az oka hogy nem tudom a pontos nevét a kártyának. Tudtok segíteni? Ha belinkelitek az oldalt nagyon hálás lennék.2018. júl. 24. 04:57
1/2 anonim válasza:
Ennek semmi köze a BKK-hoz, a Magyar Államkincstár állítja ki. Helyi közlekedésben 100, helyköziben 90 százalék menetdíjkedvezmènyt biztosít, a pót-, kiegészítő és helyjegyeket teljes áron kell megvenned.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. Nem igazán vagyok otthon ebben a témában,ezért tettem fel hülyén a kérdést. De tényleg köszönöm a segítséged!
2018. júl. 24. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!