Amikor felszállok a buszra kell köszönni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon utazok busszal, sőt.. Egyszer köszönt a vezető, visszaköszöntem és azóta azon gondolkodom, hogy amikor felszállok illik előre köszönni?2018. júl. 18. 11:50
11/12 anonim válasza:
Én szoktam, ha első ajtós és látom, hogy van esély rá, hogy visszaköszön. Ha pl. ő köszön előre, egyértelműen hangosan köszönök vissza. De egy részük, mintha nem is értené mit köszöngetek...
12/12 anonim válasza:
vidéki kisvárosból buszozok ritkán megyeszékhelyre kb 40 km.-es út, a sofőrnél kell venni jegyet és nekem is egyértelmű hogy köszönéssel indítsak, de sokszor van az hogy ő nem viszonozza, és a többiektől is azt hallom hogy köszönés nélkül kezdik el mondani az úticélt. leszállásnál is mondok egy viszontlátásra-t, ezt sem sokat hallom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!