Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért van egyre kevesebb...

Miért van egyre kevesebb igényesen öltözött, intellektuálisabb ember a buszokon?

Figyelt kérdés

Pár hetente egyszer busszal szoktam bemenni a szomszédos városba és onnan haza.

Régen diákként és megtettem ezt az utat, viszont akkoriban jóval több jól kulturált embert láttam.

Mostanában sokszor mosdatlan, melegítőnadrágos embert látok a buszon, amin igencsak zavar.

A másik meg, hogy amikor nem hallgatok zenét, sajnos hallom, miről beszélnek: műveletlenek, egyszerű gondolkodásúak.

Tényleg nem tudom, hova tűnt mindenki. Már tényleg minden igényes, értelmes ember külföldön lehet, vagy nem tudom. Kiakasztó.

2018. júl. 16. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, nekem van kèt diplomám, beszélek négy nyelven, havonta többször járok kulturális eseményekre, többnyire szoktam gondolkozni, mielőtt csinálok valamit és habzsolom a vilàgból érkező információkat. Gondolom ilyesmi embert látnál szívesebben a buszokon, neked ez volna a fontos.

Ehhez képest, ha nem ingben-vasalt nadrágban megyek dolgozni, valószínűleg ránézésre a fenti tulajdonsàgaimból egyetlen egyet sem találnál ki. Azt mondanád: proli vagyok. Sőt, ha netán túrázásból térek haza rommá izzadva, sarasan, mocskosan, büdösen és igen, sörszagúan, akkor még fintorogva odébb is vonulnál.

Nem, barátom, ne próbáld meg az embereket pár peres megfigyelésekből kiindulva csoportokba rendezni. A te szavaiddal élve legprolibb ember is lehet jó utastàrs.

2018. júl. 17. 13:56
 12/12 A kérdező kommentje:

# 11/11

Tehát pár perc alatt nem lehet véleményt alkotni másokról? Aki érezhetően nem fürdött egy hete és arról beszél a buszon, hogy mennyire fél a gyíkemberektől, nyilván nem szabad megítélni, hiszen akár entellektüel is lehet meg dacára az izzadtságszagának kiváló utastárs, na persze.

arról nem beszélve, barátom, hogy van különbség túrázó meg aközött, hogy vki foltos büdös meelgítő között is.

2018. júl. 18. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!