Szerintetek azok akik bliccelnek a bkv járatain miért nem vesznek jegyet vagy bérletet? Igazuk van az ellenőröknek hogy megbüntetik őket?
Az egyik ismerősöm azért nem vesz mert : ezért a színvonalért nem vagyok hajlandó fizetni!
Igen,igazuk van az ellenőröknek,hogy megbüntetik azt aki ingyen utazik.
"Igazuk van az ellenőröknek"
Alapjában is téves a szemléleted!
Ez egy jogszabály(!) amit nem az ellenőrök találtak ki. Érted???
"Szerintem azért bliccelnek mert nem tehetik meg hogy...vegyenek"
Ez is egy téves szemlélet!!
Akkor én is ilyen alapon majd ingyen tankolok, mert éppen nincsen pénzem benzinre?!!
Gondolom, hogy ezt sem érted?!
A BKV nem alanyi jogon jár! Innentől kezdve senkit nem érdekel, hogy mit engedhet meg magának. Járjon gyalog, kerékpárral, stb..
Én sem engedhetek meg magamnak egy csomó mindent, mégsem zabálom meg a kaviárt a boltban vagy ugrok ki a taxiból a piros lámpánál fizetés nélkül.
Nem, nem kénytelen. Csak ezzel könnyű nyugtatni a lelkiismeretét mindenkinek, miközben lop.
Mi a következő, hogy enni is muszáj, tehát majd ellopod a kenyeret, a tejet meg a májkrémkonzeveret a boltból, mert minimálbért keresel? Vagy a ruhát, mert ugye pucéran mégsem járhatsz?
mi alapján döntöd el, hogy a kenyeret nem lopod el de a buszon utazhatsz fizetés nélkül? Miért nem inkább a kenyeret lopod el, hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!