Vörösvár kérdése:
Vajon hol tudom megnézni hogy mennyibe kerül egy vonat jegy a Keleti pályaudvartól Németország Hamburg. Ig?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 11:44
11/12 anonim válasza:
6. és 7-es válaszoló vagyok.
Ne legyél már ilyen életképtelen! Leírtuk, hol keress, amit mondjuk magadtól is megtehettél volna, mert helyetted kerestünk rá a gugliban. Hány éves vagy? Akkor inkább ne is indulj el, mert a végén még elveszel Hamburgban. :D
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van e lehetőség internetes vásárlásra.
39 Eurótol van jegy, de az ilyen olcsó jegyeket hamar elkapkodják.
( Én biztos kihagynám a legalább 14 órás vonatozást.
25-30 Ezer forinttól már van közvetlen repülőjáratra jegy. (Tudom, a reptérre ki kell jutni, csekkolás, sok várakozás és Hamburgba is be kell jutni. De az utazási idő 2 óra alatt van.) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!