Kaposvar miért ilyen rossz hely?
Figyelt kérdés
Somogymei voltam szegyen hogy a megyében a megyeszekhelyre olyan rossz a tömegközlekedés! Egyetem van de nincs egyetemi élet bulik szezon semmi este 8 utan telen nyaron hallal van!2018. máj. 31. 20:30
11/12 anonim válasza:
Az előző félévet ott töltöttem, egyetem, ott is hagytam a pics@ba, szóval egyetértünk. Közlekedés förtelmesen sz@r. Egyetem dobna valamit a városon ha nem 3 kmre lenne kint a francba. Bár sokat nem hiszem, amilyen színvonalú. Buli néha néha, azaz, de mindennap ment az ivászat a koliban, koli előtt, de azért azt nem nevezném nagy életnek. Ősszel én Szegeden újrakezdek, ott legalább van minden.
12/12 anonim válasza:
Lehet itt jókat bulizni, csak meg kell találni hozzá a társaságot. Pár levél után értelmes emberekkel szívesen csinálok közös programot. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!