Miért ilyen borzalmas az Ikarus EAG E94 buszok elrendezése?
Ez azt legjobb kép amit találtam róla, bár nem igazán látszik pont, de ott ami az ajtó mögött van, nem a sofőr mögötti részen..
Nem tudom mennyire jó a link, nekem nem működik..itt van ugyanaz a kép, másik linken, működnie kell:
Pont kifogtál egy ritka kivitelt. Mindössze a 2 proto és 6 szériakocsi készült ilyen kialakítással. Ezekben az ajtóknál csak 1 lépcső van(A Scanias proto az első ajtónál lépcső nélküli). Ennek következtében egyes berendezések a padló alól átkerültek a jobb első kerékdobra, ahol így nem lehetett üléseket elhelyezni.
Az elterjedtebb, 2 lépcsős kialakítás esetén a jobb első kerékdobra is került 2 (városi kiviteleknél 1) előrenéző ülés, valamint egyszárnyú első ajtó esetén közvetlenül az ajtó mögött egy befelé néző ülés is el van helyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!