Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek tényleg figyelmezt...

Szerintetek tényleg figyelmeztették a sofőrt?

Figyelt kérdés

Dkv ügyfélszolgálaton tettem panaszt még május elején,mert vártam a busz,nem állt meg,továbbment,pedig a megállóban voltam a táblánál. Ma kaptam egy e-mailt,hogy tájékoztatnak,hogy kivizsgálásra került az ügy és az autóbusz vezetőt figyelmeztetésben részesítették.

Szerintetek tényleg figyelmeztették vagy nem biztos,hogy igaz,csak rámhagyták?

Csak komolyan vehették a dolgot,mert direkt azért van a panasziroda,hogy ha negatív vagy pozitív dolgot jelentenek,annak alapján intézkednek.

2018. máj. 28. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, többnyire tényleg valamilyen szinten eljutnak a panaszok a járművezetőkhöz - más kérdés, hogy ez mennyit ér, hiszen alig tudnak elég jarmuvezetot találni.
2018. máj. 28. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért az igazi kemény gyökereket akkor sem tartják meg, ha olyan baromi nagy a hiány. Volt nem egy példa rá a közelmúltban, amikor kiraktak járművezetőket.
2018. máj. 28. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Kirúgni nem fogják ilyesmiért, mert tényleg sofőr hiány van, viszont a figyelmeztetéseket, fegyelmiket könnyen osztogatják, mert akkor év végén nem kell prémiumot adni a dolgozónak.
2018. máj. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!