Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy éri ez meg a Flixbusnak?

Hogy éri ez meg a Flixbusnak?

Figyelt kérdés
meglepett amit találtam hogy 1600 ft-tól el lehet jutni Pestről Bécsbe, vagy 2500-ért Rómába
2018. máj. 27. 11:51
 1/6 A kérdező kommentje:
de ami meg közelebb van az drágább, nem is értem
2018. máj. 27. 11:52
 2/6 A kérdező kommentje:
hó, elnéztem, 24500 volt az :D de ha külön keresem menetrendben akkor már 14600-tól is ír Rómát hm ez végképp zavaros
2018. máj. 27. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi ebben a zavaros?

Egy buszon nem egy ember utazik...

2018. máj. 27. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Számold már ki, hogy egy buszon elfér 45 ember.

Legyen 50. A buszjegy 20 ezer legyen. Az 1 millió.

A gázolajat kedvezményesen kapják, kb 100 forinttal olcsóbban.

Na most ne add már nekem elő, hogy nem lehet 1 millióból oda megjárni Rómát...

2018. máj. 27. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy 6000 Ft-ért elrepulhetsz Milánóba. Egyszerűen nem ez a tipikus jegyár, hanem több tényező függvényében emelkedik, ahogy telik meg a járat. A végén már egész drágán tudsz csak jegyet venni és sokan megteszik, hiszen bizonyos élethelyzetekben adódhat úgy, hogy hirtelen itt vagy ott kell lenned akár családi, akár üzleti vagy más okból kifolyólag.
2018. máj. 27. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 5-ös irja. A flixbus a busztársaságok "fapadosa". Van egy pár promó jegy, ha elég jegyet eladtak, onnantól teljes árat fizethetsz. Illetve ha buszon vennél jegyet, akkor is teljes árat fizetnél.

Ha Magyarországon is nyitott lenne a piac mint pl Németországban, akkor a Máv és a Volán meglenne szorongatva. Igaz csak távolsági járatoknál. :D

2018. máj. 27. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!