A bkv büntetési csekken lévő megbízàs jogcíme szàm alapjàn visszatudjàk nézni a nevem?
Figyelt kérdés
Tegnap megbüntettek a metrónàl. Volt lyukasztott jegyem, de belekötött a nő,hogy elkopott és lehet hogy hamis. Persze,nem volt hamis...A lényeg,hogy nem tudok kifizetni 16ezer ftot, arra gondoltam elkérem a baràtnőm igazolvànyàt és érvényes bérletét és utólag felmutatom azt,mintha csak nem lett volna nàlam tegnap a bérletem. Viszont a csekken szerepel egy szàm. Ez alapjàn visszatudjàk keresni a nevem?2018. máj. 10. 14:10
1/4 Beviz Elek válasza:
Igen, vissza tudják keresni.
A legegyszerűbb és legtisztább, ha a jegyeddel besétálsz. Nem tettél semmi rosszat, nincs joguk megbüntetni.
2/4 anonim válasza:
Miért adtad meg az adataid ebben az esetben? Simán meg kellett volna neki mondani, hogy a jegy nem hamis és kész. Ha akar rendőrt hív, de mivel érvényes jegyed van neked nem lehet problémád belőle.
Így utólag max bepróbálkozhatsz hogy beviszed de azzal nem hiszem hogy bármit érsz hacsak nem írta rá a jegy sorszámát is, mert egyébként bárhonnan szerezhettél volna azóta érvényes jegyet.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy biztos hamis a jegy,akkor nagy a bajom. Mondtam nem hamis csak régóta volt a pénztàrcàmban. Olyanokat kérdezett,higy kitől vettem meg milyenek...mindtam hogy hàt a gépből...Elővett egy masinàt és leellenőrizte. Aztàn nem szólt semmit de azt mondta adjam oda a személyim. Mondtam nincs nàlam..hadakozott hogy adjam oda! közben màsok meg sem àlltak az ellenőröknek..gondoltam hogy elfutok, de valahogy nem volt erőm...sok rossz dolog ért mostanàban..szóval hab a tortàn hogy
2018. máj. 11. 07:46
4/4 A kérdező kommentje:
megbüntettek..de persze mindig a gyengébbeket lehet megbüntetni..a jegyem elvette, es azt mondta rendőrt hív. ennyi a sztori.most befizetem aztan legkozelebb majd en is erőszakosan elmegyek. de amugy gy kilónyi bérletem meg jegyem van nagyon ritkàn évente 1-2szer utazom jeggyel.
2018. máj. 11. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!