Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Akik a mozgólépcsőn gyalogolna...

Akik a mozgólépcsőn gyalogolnak nem tudják, hogy felesleges?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 30. 01:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%

Én azért gyaloglok, mert egyrészt gyors tempójú vagyok másrészt jól esik mozogni napi 9 óra ülőmunka után.

Bár amikor nagyritkán metrózok, hiába leszek lepontozva, de engem is zavar a mozgólépcső alján a duplaannyi sorbanállás azért, hogy az egész lépcsőút alatt egy utastárs felgyalogolhasson.

2018. ápr. 30. 12:41
 22/26 anonim ***** válasza:
61%

Én részemről úgy vagyok, hogy utálok várakozni és egy helyben állni. Főként utálom egy helyben állva vadidegenek fenekét nézni X percen át, akkor már inkább sétálok felfelé. Nem mellesleg mozogsz is.

Azt meg kifejezetten viccesnek találom amikor tanulmányokat hoznak fel az emberek csak azért, hogy megindokolják valamivel, hogy miért is parasztok a másikkal.

Nekem például sosem esett nehezemre jobbra állni, szomorú hogy egyesek még az élet ilyen apró területein is azt nézik, hogyan kerüljenek szándékosan konfliktusba másokkal.

2018. ápr. 30. 14:42
 23/26 anonim ***** válasza:
83%

Amíg ingáztam, és is gyalogoltam. Ahogy egyik válaszoló leírta királyul, ez nekem sokszor egy fél órával korábbi vonatot jelentett. Én mindig örültem, hogy az emberek legalább elléptek az utamból, meg is köszöntem.

Azonban annyiból egyetértek a kérdezővel, hogy amikor egy mozgólépcsőre két metró is egyszerre hordja rá a tömeget, akkor le kell nyelni a békát, mert irreális elvárni, hogy öt-hat emberért 250 majd jobbra tartsot nyom fegyelmezetten. Ugyanolyan pofátlanságnak tartom, amikor a kisgyereket vagy támaszkodó időst fellökik a nagy szaladásban. Ismétlem, én is sokat szaladtam, de másokra is figyelni kell.

2018. ápr. 30. 16:42
 24/26 anonim ***** válasza:
14%
Nagy tömegben nyilván célszerű a lépcső mindkét oldalát használni. De amikor épp csak annyi ember van, hogy libasorban érnek a lépcsőhöz, vagy még kevesebb, akkor miért nem lehet jobb oldalra állni? Majd ő megmutatja? Mit? Hogy egy lusta g**i?
2018. máj. 4. 15:37
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
Néhány válasz nagyon jól jellemzi az agresszív, tolakodó, bunkó embereknek a stílusát...
2018. máj. 5. 11:01
 26/26 anonim válasza:
én utálok állni a mozgólépcsőn, ezért mindig mozgok. mirt olyan nagy baj ez?
2018. máj. 9. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!