Csanad998 kérdése:
Bkk ellenőr elöl futottam el?
Figyelt kérdés
Mar kitoltotte a papirt a potdij papirt es rakta volna el fogtam magam es elfutottam ugy hogy gors kikaptam a kezebol. Ez a metron tortent. Mindegyik mar idos volt. Mennyi az esélye, hogy utánam futottak? Mert voltam olyan hulye hogy kb 80m futas utan kidobtam a kukaba a mar kitoltott papirt. Mennyi az eselye,hog ezutan elkapnak??2018. ápr. 19. 17:12
1/12 anonim válasza:
Ügyes voltál, veregesd neg a válladat.
Mi értelme volt szerinted a már kitöltött papírral elfutni?
Miért kellett volna utánad futniuk?
Felejtsd el, majd nlhány év múlva háborogj, ha már a végrehajtó cégnél lesznek az adataid 150ezres tartozásról.
2/12 anonim válasza:
Gratulálok, amiért igazi férfi módjára, egyenes gerinccel felelősséget vállaltál az általad elkövetett hibáért. Khm.
3/12 A kérdező kommentje:
De onnantol hogyan buntetnenek meg? Hiszen elfutottam minden papirral
2018. ápr. 19. 17:25
4/12 anonim válasza:
Okos vagy nagyon, és szerinted a másolattal mi lesz? Az ott maradt a tömbben... Ha elakartad bliccelni, miért adtad meg az adataidat? Ezt már cseszheted!
5/12 anonim válasza:
Gratulálok!
Csak közlöm: NEM VAGYOK HAJLANDÓ helyetted is fizetni a viteldíjat, vagyis ha ezt a közelemben próbálod újra előadni, garantált, hogy kirúgom alólad a lábad, aztán csak simán rád ülök, amíg az ellenőrök odajönnek kiszabadítani.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem olyan tomb volt direkt neztem
2018. ápr. 19. 17:33
9/12 anonim válasza:
#8!
Ugye tisztában vagy azzal, hogy amit csinálsz LOPÁS
És engem és a többi fizető utast lopod meg?
És még büszke is vagy rá és fenyegetőzöl.
Gratulálok az agyi kapacitásodhoz!
10/12 anonim válasza:
Oszt milyen adatokat írt a papírra Forest Gump?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!