Ha elfutok egy bkv ellenőr elől, utánam fut?
Az ellenőr megbüntet, ha nincs bérleted. Mostanában kettesével, vagy közterületfelügyelőkkel járnak, akik hivatalos személyek, tehát igazoltathatnak.
Ha annyi hely van a buszon, hogy tudsz rohangálni, akkor feltételezem, hogy a vezető is látja, hogy mi történik, tehát addig nem fogja kinyitni az ajtót, amíg nem végez az ellenőr.
Amúgy jegy vagy bérlet kell az utazáshoz, hiszen ez egy szolgáltatás, amit igénybe veszel, és fizetni kell érte, mint bármely más szolgáltatásért.
"arra gondoltam elkezdek oda-visszafutni a buszon amíg meg nem áll egy megállóban"
Kérdező, te ezt most komolyan gondoltad?
azért.. vadászni. leveszed a kabátod és már álcáztad is magad mint Predátor :D
buszban nem tudsz fel-alá rohangászni, hát egyik irányból jön az ellenőr, nem tudsz elfutni mellette. tehát egyre kisebb menekülő helyed lesz.
viszont nem fog kést fogni a torkodhoz, hogy vallj. és utcán sem fog futkosni utánad. csak kellemetlen, amikor ott kiabál..
Oda vissza futni? :D
Ha már menekülni akarsz, akkor állj az ajtóba, amikor jön a kaller ne egyből - olyannincs - és futkosol, hanem elkezdesz kutatni a táskádban, zsebedben, addig talán annyira nem is csak rád fog figyelni, hanem a többiekét is megnézi.
Utána ha nyílik az ajtó, futhatsz.
Persze 10 perces megállóknál nem működik.
Az ajtóbaállósat azért írtam, ha vki mindenáron futni akar.
Én nem nagyon bliccelek, olyankor a megállósasolást alkalmazom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!