Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha repülőjegy foglalásnál így...

Ha repülőjegy foglalásnál így van megadva a járat akkor biztosított, hogy késés esetén áttesznek a következő gépre?

Figyelt kérdés

Tehát, ha a Budapest Frankfurt járat annyit késik, hogy lekésem miatta az oszakai járatot, akkor automatikusan mehetek a következővel Oszakába? Tudom, hogy elvileg igen, de itt ugye két különböző légitársaság van.

[link]

2018. ápr. 13. 12:54
 1/5 anonim válasza:
45%
En meg sosem repultem atszallassal, de meg a gondolatara is a frasz kerulget. Egy munkatarsam meselte, hogy a legjobb, legkonnyebb, ha azonos legitarsasaggal mesz mindvegig es ha keses van es emiatt a csatlakozast nem ered el, akkor sokkal egyszerubben elintezik a kovetkezo jaratra feljutast. Ha kulonbozo legitarsasagokkal eepulsz atszallassal, az sokkalta macerasabb es lassabb. Tapasztalaptbol beszelt, mert rengeteget utazott mar.
2018. ápr. 13. 13:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Ok, csak Budapestről Oszakába nem tudok átszállás nélkül menni mivel nincs közvetlen járat.
2018. ápr. 13. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Code share járatoknál garantáltan megoldják neked.
2018. ápr. 13. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, az egy foglalás alatt eladott nem fapados jegyeken áttesznek a következő járatra késés esetén. Ez nem légitársaság függő. Már csak azt nem értem, miért egyirányú jegyeket keresel, mikor a retúr is kb ennyi lenne.
2018. ápr. 16. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Milyen egyirányú jegyekről beszélsz?? Látható a képeken, hogy retúrra kerestem.
2018. ápr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!