Kettes metró Keleti Pályaudvar megállóhelyen van lift?
A kettes metró vonalán sehol nincs lift.
Merre utazna? Biztosan van alternatív útvonal.
Zugló és a Keleti között mennek alacsony padlós buszok, azokra biztosan fel tud szállni.
Van egy ismerősöm, akinek egy lába van, és két mankóval még a talán a legmagasabb padlószintű helyi járatra, az Ikarus 263-asra is fel tud szállni.
Én azt nem értem, hogy a Baleseti Központhoz miért akar metrózni abból az irányból?
Zugló vasútállomástol indulva az 5 7 8E 110 112 133E buszok szinte kivétel nélkül alacsonypadlósak és a 7E 108E járatokon is ki lehet fogni ap. buszt. Ezekkel elérhető a Keleti pályaudvar.
A probléma inkább az, hogy onnan mankózva elég messze van a Fiumei úti épület, oda a magaspadlós 24-es villamos visz el, a Dologház utcánál kell leszállni.
Magam is mankózok épp egy síbaleset miatt, nekem úgy tűnik, szükség esetén meg lehet oldani a felszállást, bár nem árt, ha valaki fedezi a manővert lentről. Ha nincs kísérő, nyugodtan kérjen segítséget, forgalmas szakasz az ott, lesz kitől.
"Én azt nem értem, hogy a Baleseti Központhoz miért akar metrózni abból az irányból? "
A multkorjában összefutottam egy társasággal, akik az Etele térről szerettek volna eljutni a Szigetre.
Az általuk kitalált útvonal:
- 49-es (!) villamos -> Astoria M2 metró -> Népstadion -> 1-es villamos Szentlélek tér -> onnan majd kitaláljuk
(megjegyzés: akkor még a Batthyány térig járt "csak" a 19)
NE keress logikát a pestiek közlekedésében!
Nincs, a Keletibe nem lehet mozgássérültként feljutni - a vágányokhoz.
A négyes liftje is - ha épp működik - csak az aluljáróig visz.
Na várj, előbb tisztázzuk le hogy hova is akartok eljutni...
Én google térképen kettő ilyen helyet látok (igaz nem vagyok budapesti de megpróbálok segíteni)
1.: [link]
2.: [link]
Az első megközelíthetősége jobb, mert oda jár alacsonypadlós troli, viszont a másodikhoz vagy lépcsős hannoveri 24-essel tudtok menni, vagy sétáltok, vagy ami a legegyszerűbb, ugyanis a Keleti Pályaudvartól nincs messze, taxiztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!