A 4-es metró liftjeiben a BKK dolgozói hogy szállnak ki a nem üvegajtós, üzemi szinteken?
Figyelt kérdés
Egyszer együtt utaztam két karbantartóval és egy olyan szinten szálltak ki. Valami NFC-szerű kártyát használnak?2018. márc. 9. 21:00
1/4 anonim válasza:
Nem a 0, -1, -2 gombok valamelyikét nyomják meg, hanem a P1, P2, stb. gombokat. Ezek csak a lift egyik oldalán találhatóak meg. Bárki megnyomhatja, de nem néznék jó szemmel ha üzemi szinten szállnál ki.
2/4 anonim válasza:
Igen, úgy van ahogy az 1-es mondja.
Egyébként szerencséd hogy nem az üzemi szinten szálltak fel, hanem le, mert én, aki alig jár pesten, liftel mentem fel a Keletinél, amikor érzem és látom hogy a lift alig ment fel 3 métert, és egyszercsak megállt. 2-t sípolt. Itt bennem megállt az ütő, mondom kész végem Xd. Erre kinyílt az ajtó, ott, ahol nem is számítottam rá hogy van ajtó, és beszállt néhány munkás. Ritkán ijedtem meg ennyire... :D Muszáj volt megosztanom ezt az élményt :DD
3/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy bárkit ki enged szállni üzemi szinten, ahhoz valószínűleg valami kártya kell.
4/4 anonim válasza:
Kártyával simán megoldható a dolog. Más helyeken meg kulccsal oldják meg. Régebben meg csak a kulcsos megoldás működött. Liszt-Ferihegyen is van ilyen lift.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!