Budapest Keletiből a Nyugatiba hogy tudok a leggyorsabban átjutni?
Figyelt kérdés
Úgy tudom metróval a legegyszerűbb, de át kell szállni. De hogy hol nem tudom, még sosem utaztam metróval. Jegyet hol kell rá megvenni? Semmit sem tudok. :/#Metro #Budapest keleti-Budapest Nyugati
2018. ápr. 5. 12:14
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ, így már csak nem tévedek el!:D Még annyi hogy Sopron felé mennék az InterCity-vel és az megáll Kelenföldön. Melyik az egyszerűbb? Keletiből Nyugatiba vagy Keletiből Kelenföldre?
2018. ápr. 5. 13:21
12/20 anonim válasza:
A Keletiből Kelenföldre egyszerűbb. A Keletiben felszállsz az M4-es metróra, és elmész vele a végállomásig.
13/20 anonim válasza:
#9 Az, hogy a kérdés a leggyorsabb út volt. A 73-as troli csak akkor gyors, ha nem kell rá sokat várni. Mivel nem túl gyakran jár (késő este egyáltalán nem), így összességében van gyorsabb megoldás.
14/20 anonim válasza:
Arra mindenképp figyelj, hogy 2018.04.03 és 04.27. között az Összekötő vasúti hídon végzett munkálatok miatt a soproni Intercityk a Déli pályaudvarról indulnak illetve oda is érkeznek.
15/20 anonim válasza:
Kelenföldra az M4-gyel kényelmes, mert végállomástól végállomásig mehetsz. Ha csomagokat is cipelsz, akkor az is jó, hogy mindkét végén van lift. A nettó menetidő 14 perc.
Erre rakódik rá, hogy el kell jutni a szerelvényig, illetve onnan a vonatodhoz.
16/20 anonim válasza:
A Nyugatiba nem szerencsés menni, ha Sopronba mennél, mert a vonatok jelenleg a Déli pályaudvarról indulnak. Ha vége a vágányzárnak, április 28-tól a Keletiből fognak indulni, úgyhogy a Nyugatit nem tudom, hogy sikerült belekeverni. Addig a legegyszerűbb a 4-es metróval Kelenföld vasútállomásig menni, de a 2-es metróval is mehetsz közvetlenül a Déli pályaudvarig.
17/20 A kérdező kommentje:
Ja, teljesen össze kevertem a Délire akartam menni. Nagyon szépen köszönöm hogy szóltál!
2018. ápr. 5. 16:48
18/20 A kérdező kommentje:
És ezek a metrók milyen időközönként közlekednek? Késő este is még közlekednek? Vagy ezeknek a menetrendjét hol lehetne megnézni?
2018. ápr. 5. 16:54
19/20 anonim válasza:
2-3 percenként közlekednek, és ha jól tudom este 11ig közlekednek.
20/20 eddiboy válasza:
Azért az jó, hogy 16 válasz után derült ki, hogy mégse a Nyugatiba akarsz menni. Délibe M2 metró szintén végállomásig. Ezt akkor érdemes, ha sok időd van az indulásig. Ha nincs olyan sok, akkor M4 metró Kelenföldig, ahogy írták már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!