Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest Keletiből a Nyugatiba...

Budapest Keletiből a Nyugatiba hogy tudok a leggyorsabban átjutni?

Figyelt kérdés
Úgy tudom metróval a legegyszerűbb, de át kell szállni. De hogy hol nem tudom, még sosem utaztam metróval. Jegyet hol kell rá megvenni? Semmit sem tudok. :/

#Metro #Budapest keleti-Budapest Nyugati
2018. ápr. 5. 12:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ, így már csak nem tévedek el!:D Még annyi hogy Sopron felé mennék az InterCity-vel és az megáll Kelenföldön. Melyik az egyszerűbb? Keletiből Nyugatiba vagy Keletiből Kelenföldre?
2018. ápr. 5. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A Keletiből Kelenföldre egyszerűbb. A Keletiben felszállsz az M4-es metróra, és elmész vele a végállomásig.
2018. ápr. 5. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
#9 Az, hogy a kérdés a leggyorsabb út volt. A 73-as troli csak akkor gyors, ha nem kell rá sokat várni. Mivel nem túl gyakran jár (késő este egyáltalán nem), így összességében van gyorsabb megoldás.
2018. ápr. 5. 14:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Arra mindenképp figyelj, hogy 2018.04.03 és 04.27. között az Összekötő vasúti hídon végzett munkálatok miatt a soproni Intercityk a Déli pályaudvarról indulnak illetve oda is érkeznek.
2018. ápr. 5. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kelenföldra az M4-gyel kényelmes, mert végállomástól végállomásig mehetsz. Ha csomagokat is cipelsz, akkor az is jó, hogy mindkét végén van lift. A nettó menetidő 14 perc.

Erre rakódik rá, hogy el kell jutni a szerelvényig, illetve onnan a vonatodhoz.

2018. ápr. 5. 14:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A Nyugatiba nem szerencsés menni, ha Sopronba mennél, mert a vonatok jelenleg a Déli pályaudvarról indulnak. Ha vége a vágányzárnak, április 28-tól a Keletiből fognak indulni, úgyhogy a Nyugatit nem tudom, hogy sikerült belekeverni. Addig a legegyszerűbb a 4-es metróval Kelenföld vasútállomásig menni, de a 2-es metróval is mehetsz közvetlenül a Déli pályaudvarig.
2018. ápr. 5. 16:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja, teljesen össze kevertem a Délire akartam menni. Nagyon szépen köszönöm hogy szóltál!
2018. ápr. 5. 16:48
 18/20 A kérdező kommentje:
És ezek a metrók milyen időközönként közlekednek? Késő este is még közlekednek? Vagy ezeknek a menetrendjét hol lehetne megnézni?
2018. ápr. 5. 16:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
2-3 percenként közlekednek, és ha jól tudom este 11ig közlekednek.
2018. ápr. 5. 16:58
 20/20 eddiboy ***** válasza:
100%
Azért az jó, hogy 16 válasz után derült ki, hogy mégse a Nyugatiba akarsz menni. Délibe M2 metró szintén végállomásig. Ezt akkor érdemes, ha sok időd van az indulásig. Ha nincs olyan sok, akkor M4 metró Kelenföldig, ahogy írták már.
2018. ápr. 6. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!