Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jó fej BKK sofőrök?

Jó fej BKK sofőrök?

Figyelt kérdés

Egy nagyon érdekes kérdés vetődött fel bennem. Még pedig az, hogy a 6 éves kisfiammal rengeteget utazok metróval a 3-assal is meg a 2-essel is egyforma sokat. A kisfiam imádja a vonatokat, odáig van értük és mindig előre kell vele menni megvárni, amíg elmegy a metró. Amikor előre megyek vele sokszor integet a vezetőknek és Én azt vettem észre, hogy akik a 2-es metrón vezetnek sokkal jobb fejek vissza integetnek, dudálnak, fényszóróval villognak miegymás. A 3-as metrón pont az ellentéte. Ott már nem annyira szokták ezeket csinálni, talán egyszer-kétszer akadt. A kérdésem pedig az lenne, hogy ez mitől van, hogy a 2-esen "teljesen mások" a vezetők, kedvesebbek, jobb fejek? Talán nincsenek annyira begyöpösödve?

30 N

2018. márc. 30. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó esetleg, hogy a modernebb biztosítóberendezés és vonatvezető automatika miatt kevesebb teendője van az M2 vonalon dolgozóknak a vonat indításakor?
2018. márc. 30. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Pandákra (értsd: az új metrók) még eléggé figyelni kell, mert még fiatalok.
2018. márc. 30. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A véletlen műve.

Amúgy nincsenek BKK sofőrök, sem metróvezetők.

A metrót a BKV üzemelteti.

2018. márc. 31. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Sem metróvezetők?? Akkor kivezeti? :)
2018. ápr. 1. 17:55
 5/5 anonim válasza:
Multkor veszettül integetett egy cigány gyerek, de nem tudtam neki dudálni mert a kamionba ki volt rohadva vagy kilopva a duda. Szocal ja...
2018. ápr. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!