Ha BMX-nek leszedem mindkét kerekét, és oda gumipókozom a vázhoz, akkor szállítható buszokon?
Figyelt kérdés
2018. márc. 22. 19:09
1/5 anonim válasza:
Szállítható, mivel kézipoggyásznak minősül, de elég csak az első kereket kivenni, mert ígyis szállíthatod. Eleinte én is mindkét kerekét kivettem, de miután meg tudtam, hogy elég csak az első kerék úgy szállítottam és nem is kell bajlódni a lánc meghúzásával.
2/5 anonim válasza:
Ez szolgáltatótól függ, de tipikusan a helyközi közlekedésben csak összecsukható kerékpár szállítható és az is csak csomagtartóban. (Nincs minden buszon csomagtartó!)
A BKK járatai közül van néhány, ahol lehetsèges kerékpárt szállítani, de ott nem is kell szétszedned.
3/5 A kérdező kommentje:
És ez ugyanígy van vonattal is?
2018. márc. 22. 21:03
4/5 anonim válasza:
Vonaton a biciklinek biciklijegyet kell venned, ha jól emlékszem 150 Ft. Egyébként ha szétszeded szállítható poggyászként ha belefér a mérekorlátba, fejből nem tudom ez mekkora de Máv oldalán biztos fent van.
5/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok!
Vonaton nem kell szétszerelni a biciklit, simán felhited poggyászként és még jegyet sem kell rá venni, mert 20"-as kerékméretig nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!