Metrón szállítható kerékpár?
Lehet, hogy hülyén hangzik, de fontos lenne, mert egyik pályaudvarról át kellene érni a másikra adott idő alatt, és ez leginkább metróval oldható meg. Ha lehet, akkor milyen jegyet kell neki venni? A bkv honlapján nem találtam rendes infót, lehet, én vagyok a béna...
Köszönöm a segítséget!
Nem, kivéve ha összecsukható kempingbringa.
(Utazási feltételek címszó alatt:
Kerékpár csak az elővárosi vasút (HÉV) vagy a fogaskerekű járművek kijelölt peronjain szállítható, egy vonaljegy, vagy gyűjtőjegy érvényesítésével, illetve kerékpárbérlettel.)
Hát, az a gánya, hogy nem vagyok budapesti, és a fővároson belüli tájékozódási képességem nulla környékén van... Belekalkuláltam, hogy marhára nem igazodom ki, és nem annyira király a bicaj sem, hogy 40-nel mehessek vele végig, ha nagyon meghajtom, sík terepen akkor kb. annyi a sebességem. De főleg térképre figyelgetve, meg ilyenek... Tudom, hogy nem egy nagy táv a Délitől a Keleti, de na, nyomi vagyok. :)
Azért köszi a válaszokat!
Hát azért nem kis táv a Déliből a Keleti.
De szerintem próbáld meg azt, hogy Kelenföldön leszállsz és vársz egy vonatot, ami Kelenföldről a Keletibe megy.
Győrből 1 és 2 óránként jön ilyen vonat például de a 30/40-es vonalról is jön gyors ami keletibe megy.
Annyi idő elég gyalog is :)
Ha nem túl forgalmas időszakban mész, felkéredzkedhetsz esetleg a 7-es buszra biciklistől, késő este meg szokták engedni (Kelenföldön). Vagy szintén Kelenföldről indul a 49-es villamos, az Astoriáig visz. Azon is be lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!