Mi van ha nem adok ki iratokat az ellenoroknek a buszon?
Ha trükközni akarsz, sokan azt kamuzzák, hogy nincsenek nála az iratai és bediktál egy fals nevet és címet.
Ezt egy csajnál láttam, bár ehhez nagy arc kell szerintem.
Szeretnék érdeklődni, tőled mit lophatnék el? Mert te ezt teszed, amikor bliccelsz. Tőlem lopsz, meg mindenki mástól.
Az ellenőr jogosítványa valóban nem több, mint mondjuk egy pincéré.
Megtagadhatod az együttműködést. Fel nem tartóztathat.
Viszont pont ezért Budapesten (talán máshol is) közterület felügyelővel együtt szoktak jönni, s ott már nincs mese. Igazoltathat, felírhatja az adatokat, s az továbbítható a BKK-nak.
Hogy mi van ilyenkor? meglopod az adófizetőket, te szerencsétlen nagy arcú..
..és fel vagy háborodva, ha leszálláskor rendőr vár..
Én egyszer megcsináltam azt, mikor egy kis hülyegyerek verte a nyálát és mondta az ellenőröknek, hogy nem tartóztathat föl, akkor megkocogtattam a vállát, és mondtam neki, hogy az lehet, hogy az ellenőr nem, de ha én mint utastárs tartóztatlak föl, akkor azt meg nem fogod megköszönni, és működj szépen együtt, érdekes utána nem volt vele gond. Gondolom a 190 centimnek meg a 120 kilómnak volt köze hozzá, hogy elkezdett hallgatni az ellenőrökre. Általában ha valakivel baj van, akkor odaállok az ellenőrök mellé, hogy Segíthetek?
Leszámítva egy-két esetet, amikor tényleg félreértés miatt van vita hirtelen mindenki nagyon együttműködő szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!